We love Lace wigs, weaves & hairextensions

Voor vragen bel: 06-46484846

Hoe verzorg je je lace wig?

Na het aanschaffen van een full lace wig of front lace wig wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, daarom is het erg belangrijk dat je je lace wig goed en op een juiste manier verzorgd. Volg de volgende tips op en je zult zien dat je lang plezier zult hebben van je lace wig.

Borstel of kam het haar met krullen zo min mogelijk. Hiermee voorkom je dat het haar snel gaat klitten.

Was het haar minimaal 1 x per week. Zorg voordat je je lace wig gaat wassen dat je het haar hebt ontdaan van klitten doormiddel van een borstel of breede kam en verwijder de lijmresten van de lace. Begin bij het geleidelijk nat maken van het haar bij de uiteinden (punten) en werk langzaam naar boven. Als je droog haar ineens flink nat maakt zal het gaan werken als een spons en is de kans groot dat het gaat klitten dus neem je tijd. Gebruik een kwalitatief goede shampoo om het haar te wassen. Kneed de shampoo voorzichtig in het haar en spoel het daarna geleidelijk met lauw water uit.

Gebruik na het wassen van de lace wig altijd een contitioner om het haar soepel en klit vrij te houden. kneed de conditioner voorzichtig in het vochtige haar en laat de het 2 minuten intrekken. Spoel daarna de conditioner voorzichtig uit. Het beste is om het haar op een natuurlijke manier te laten drogen. Een föhn kan ervoor zorgen dat het haar gaat klitten.

Gebruik voor het slapen gaan een satijnen kussensloop of een satijnen wig cap. doordat satijn een gladde en zachte structuur heeft voorkomt het wrijving van het haar waardoor je ook weer klitten voorkomt.