We love Lace wigs, weaves & hairextensions

Voor vragen bel: 06-46484846

Wat is een front Lace Wig of full lace wig

Een lace wig is een speciaal soort haarwerk of pruik waarbij het haar bevestigd is aan een huidkleurig gaas/kant. Lace wigs zijn gemaakt met echt mensen haar of synthetisch haar en het haar is met de hand geknoopt aan de huidkleurige gaas/kant.


Full lace wig heeft een basis die volledig is gemaakt van huidkleurige kant, terwijl het meest gebruikelijke haarwerk de "front lace wigs" alleen kant heeft aan de voorzijde. De rest van de front lace bestaat uit een minder breekbaar materiaal dat minder gevoelig is voor scheuren dan de voorkant (lace) en flexibeler is.


Bij een full lace kan je het haar dragen zoals je wilt. Of je nu een scheiding of zelfs je haar in een hoge paardenstaart wilt dragen. Alles is mogelijk met een full lace in tegenstelling tot front lace. Een front lace kun je wel in een scheiding dragen maar bij een paardenstaart zal men snel zien dat je een pruik draagt.


Je kunt ze het beste bevestigen met speciale lijm of tape. Gebruik nooit "huis tuin of keuken" lijm maar lijm die speciaal gemaakt is voor het bevestigen. De lijm en tapes die gebruikt worden zijn niet schadelijk voor het haar en de hoofdhuid en hebben een zeer lange hold-tijd tot wel 4 weken.


De meeste lace wigs zijn voorzien van wat ze noemen "baby hair" wat voor een natuurlijke haarlijn zorgt en tevens het gaas bedekt. Mits je het haarwerk goed verzorgd kun je er wel 6 maanden tot een jaar plezier van hebben.